Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Vrachtwagen Virol

Overname Virol

In juli 2021 is Virol officieel onderdeel geworden van PreZero. De afgelopen periode hebben we zorgvuldig gekeken naar hoe we het beste van beide werelden kunnen samenvoegen. De klantgerichte werkwijze van Virol gaan we onder de naam PreZero nog beter vormgeven.
Eric Schoonderbeek

”Met PreZero kiest Virol voor een sterke en ambitieuze partner om haar doelstellingen te realiseren: duurzame, kwalitatieve dienstverlening waarbij een circulaire economie centraal staat. De samenwerking markeert een nieuw hoofdstuk dat mogelijkheden en kansen biedt voor de ontwikkeling van onze medewerkers en onze dienstverlening.”

Eric Schoonderbeek, algemeen directeur Virol Holding B.V.

 

Vind het antwoord op uw vraag

De overgang van Virol naar PreZero proberen we zo soepel mogelijk te laten verlopen. Toch kunnen we ons voorstellen dat u vragen heeft over de overgang. Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen waar u hopelijk uw antwoord kan terugvinden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

PreZero neemt alle inzamelings- en recyclingactiviteiten van Virol over.

We hebben het hieronder in een overzicht gezet.

Oude naamNieuwe statutaire naam
Virol B.V.PreZero Recycling Services Noord B.V.
Virol Dry Pulp B.V.PreZero Dry Pulp B.V.
Virol E-waste B.V.PreZero Recycling Services Noord B.V.
Virol Holding B.V.PreZero Recycling Scheemda Holding B.V.
Virol Metaal B.V.PreZero Metaal B.V.

 

De organisatie Virol blijft bestaan maar gaat verder onder een andere naam. Natuurlijk kunt u wel blijven vertrouwen op de servicegerichte werkwijze van Virol.

We sturen u geen nieuw contract. Omdat het uitsluitend een naamswijziging betreft en de partij waarmee u heeft gecontracteerd verder hetzelfde blijft, is dat ook niet nodig.

Nee. De afspraken die we samen hebben gemaakt blijven gewoon staan.

Algemene voorwaarden Virol

Wilt u de algemene voorwaarden van Virol inzien? U vindt deze in het volgende document. Mocht u hiernaast nog aanvullende vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen. 

Neem contact met ons op