Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

Mo Arabi

Bevlogen verhalen

Bijzonder werk vraagt om bevlogen mensen. Zij hebben een privéleven waar ze hun drive ook in kwijt kunnen. Die verhalen delen wij graag.

Bij PreZero werken collega’s met allerlei achtergronden. En dat zie je ook terug in hun vrije tijd. Soms is er een duidelijke connectie met hun dagelijkse werk, maar soms ook juist helemaal niet. Maar de drive is wat ons bindt.  Zo werken er bij ons enthousiaste voetbalvaders, fanatieke marathonloopsters, sleutelaars, mountainbikers of thuiskoks. Hier hoor je hun eigen bevlogen verhalen.
Mo Arabi

Het verhaal van Mohammed

Mo is een teamplayer pur sang. Zo schiet hij niet alleen vol goede moed zijn collega’s te hulp als medewerker Business Support, ook zijn vrienden kunnen op zijn krachten rekenen. Online wanen ze zich op het voetbalveld of het racecircuit en gaan ze regelmatig zij aan zij de strijd aan. Een heerlijke manier om te ontspannen én samen beter te worden. Of hij nou aan het gamen of aan het werk is: Mohammed gaat next-level!

Andere verhalen

chauffeur bij PreZero

Mooie werkvelden

Wat doen onze collega’s voor werk? Dat kan van alles zijn.
Bekijk de alledaagse praktijk van PreZero van dichtbij.

Kom bij PreZero

Voor onze ambitie hebben we bevlogen mensen nodig die verder denken. Mensen die het dóen. Daar krijg je bij PreZero alle ruimte voor, in allerlei expertises: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders en van datamanagers tot verpakkingsadviseurs.
Er is altijd een baan die bij jou past.

Of vul het contactformulier in

Via onderstaande button kan je ook je contactgegevens achterlaten en dan bellen wij je terug!