Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Bij onze kunststof sorteerinstallatie in Zwolle sorteren we grote hoeveelheden plastic in maar liefst 14 verschillende soorten, zodat we ze kunnen recyclen tot nieuwe grondstoffen. Je kunt je voorstellen hoeveel innovatie daarvoor nodig is. Daarom werken we vanuit een moderne fabriek, met de meest geavanceerde installaties, de nieuwste technologie en de slimste technici.
KSI Zwolle

We hebben alles, behalve jou

Dus ben je van harte welkom om met ons mee te doen. Lees hieronder meer over de functies in onze kunststof sorteerinstallatie.

Monteur Technische Dienst

Samen met je collega's zorg je voor het (preventieve) onderhoud van onze installatie. Zie je mogelijkheden om te optimaliseren? Bespreek het met Maintenance Management en pak het samen op! Dagelijks spreek je je collega's in het team van Operators en Sorteerders over het functioneren van de installatie. Naast je werkzaamheden in de installatie begeleid je ook externe partijen die onderhoud doen aan de gebouwen en machines zoals Shovels, Heftrucks en Kranen. Je stemt af met de medewerkers en hun Teamleider, wanneer het onderhoud kan plaatsvinden en hoe lang het duurt.

Operator

Jij overziet het proces, kent de installatie op je duimpje en ziet dagelijks toe op de optimale kwaliteit. Dit doe je niet alleen vanuit de machinekamer. Je stroopt ook je mouwen op en gaat aan de slag. Door de installatie te zien, horen en het bekijken van het eindproduct, weet jij of we richting de optimale kwaliteit gaan. Je werkt in drie ploegen samen met een kleine groep collega's. Daarnaast spreek je veel met de kwaliteitscontroleurs en productiemedewerkers.  

Teamleider

Als teamleider geef je leiding aan één van de drie ploegen. In deze ploegen zitten operators, productiemedewerkers en heftruckchauffeurs. Elke dag komen er vrachtwagens vol met pbd-afval binnen. Jullie zorgen ervoor dat de installatie optimaal werkt en het afval goed gesorteerd wordt.

Overige functies

Er zijn nog meer functies te bekleden, denk aan Proces Engineer, Werkvoorbereider of Maintenance Engineer.