Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Planning

Werken als transportplanner

Het is een kunst: de meest optimale routes vinden, zodat alle containers op de afgesproken dagen en tijdstippen geleegd worden. De afdeling Planning wordt niet voor niets ‘het kloppende hart van de organisatie’ genoemd. Het is een kruispunt waar communicatie, klantcontact, mailtjes, telefoontjes, geregel en nog veel meer samenkomen.
Adem in, adem uit. Op deze afdeling houden collega’s het hoofd koel, de sfeer erin en de energie hoog!
Restafval ophalen

Stap ook in bij PreZero!

De afdeling Planning bestaat uit de teams Huisvuil, Rol-, Hef- en Multicontainers. We werken in twee diensten: vanaf 6 uur tot half 3 en van half 10 tot einde van de dag. Op deze manier is heel de dag contact met onze Chauffeurs mogelijk. En dat vinden we belangrijk: samenwerken. Je bouwt een band op met de Chauffeurs; je weet altijd wat er speelt en wie de persoon achter de Chauffeur is.
Zo krijg jij ‘gewoon’ 200 voertuigen per dag optimaal ingepland. Verder heb je regelmatig contact met teamleiders, de klantenservice en Verkoop Binnendienst om spoedjes en andere verzoeken van de klant op te pakken. Samen houden we de klant tevreden, legen we zoveel mogelijk containers en halen we onze targets.

Er is natuurlijk ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je onbeperkt toegang tot 1000 online trainingen, krijg je 27,5 vakantiedagen, zijn er collectieve regelingen zoals bedrijfsfitness en zorgverzekering, heb je korting op een device en budget voor het inrichten van je thuiswerkplek.

Heb jij een flinke bak energie die je kwijt wil in een baan, waarvan je ook veel energie terugkrijgt?
Door het fijne contact met leuke collega’s op de afdeling en aan de telefoon en die verdiende kick als je routes optimaal zijn ingepland, stap je na een geslaagde dag vol energie in de auto naar huis. Klaar voor een avondje met het gezin, op de sportclub of in de natuur.  

Wij zijn mensen met een drive, niet alleen in ons werk, maar ook in ons privéleven. Bijvoorbeeld als enthousiaste voetbalvader, fanatieke marathonloopster, sleutelaar, mountainbiker, verhalenverteller of thuiskok. Bij PreZero krijg je alle ruimte en voorwaarden voor een mooie carrière en een prettig leven. Zodat we samen de wereld écht veranderen.

Trommelaar Arnold

Kijk wat onze collega's naast PreZero doen

Bijzonder werk vraagt om bevlogen mensen. Onze collega’s kunnen in hun privéleven ook hun drive kwijt. Die verhalen delen wij graag.

Kom bij PreZero

Voor onze ambitie hebben we bevlogen mensen nodig die verder denken. Mensen die het dóen. Daar krijg je bij PreZero alle ruimte voor, in allerlei expertises: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders en van datamanagers tot verpakkingsadviseurs. Er is altijd een baan die bij jou past.

Of vul het contactformulier in

Via onderstaande button kan je ook je contactgegevens achterlaten en dan bellen wij je terug!

Andere werkvelden

Value '7250,4014,7249,7301,7404' for attribute 'cards' in block 'Cards' is invalid: Please select a content of type: PZ Card or PZ Contact