Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

Bij PreZero Energy in Roosendaal zetten we grote hoeveelheden restafval om in duurzaam opgewekte energie. Genoeg voor 80.000 huizen. Je kunt je voorstellen hoeveel innovatie daarvoor nodig is. Daarom werken we vanuit een moderne fabriek, met de meest geavanceerde installaties, de nieuwste technologie en de slimste technici.
PreZero Energy

We hebben alles, behalve jou

Dus ben je van harte welkom om met ons mee te doen. Lees hieronder meer over de functies bij PreZero Energy.

Monteur Werktuigbouw of E&I

Alles moet iedere dag weer tiptop in orde zijn. Daarom is preventief en correctief onderhoud erg belangrijk. Niet alleen aan de installatie zelf, maar ook aan de gebouwen en andere technische onderdelen. Zijn er kleine of grote storingen? Die worden door jou en je collega’s opgelost. Waar nodig neem jij contact op met leveranciers, begeleid je ze op locatie en zorg je voor de werkafname. Afhankelijk van jouw ontwikkeling en interesses word je ook betrokken bij de shutdowns en diverse andere projecten.

Leerling Monteur Elektrotechniek

Word je enthousiast van de werkzaamheden, maar sta je nog aan het begin van je loopbaan? Wij bieden zelf een BBL-opleiding aan. In ons gezellige en deskundige team van onze technische dienst leer je al werkend alle fijne kneepjes van het vak van je collega’s.

(Hoofd)Operator

Vanuit de controlekamer begeleid je het proces en zorg je er samen met je collega’s voor dat alles goed verloopt. Je ondersteunt bij de controle van werkzaamheden en analyseert en rapporteert storingen. Zie je mogelijkheden voor verbetering? Laat het weten en pak het samen met ons op! Je helpt daarmee niet alleen je collega’s en de organisatie, maar ook de omgeving waaraan wij energie leveren. In deze functie werk je in een 5-ploegendienst. Ben je (doorgegroeid naar de functie) Hoofdoperator? Dan instrueer je operators en andere collega’s (zoals de kraanmachinist) en werk je nauw samen met de wachtchef. Die je ook vervangt mocht hij of zij afwezig zijn.

Overige functies

Ons team bestaat in totaal uit zo’n 50 collega’s. Er zijn dus nog meer functies te bekleden. Zoals die van Reliability Engineer, Project Engineer, Beheerder Technisch Magazijn of bijvoorbeeld Asset & Maintenance Manager.