Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Bij onze sorteerinstallatie in Groningen sorteren we jaarlijks 130 kiloton bouw- en sloopafval, zodat we het kunnen recyclen tot nieuwe grondstoffen. Je kunt je voorstellen hoeveel innovatie daarvoor nodig is. Daarom werken we vanuit een moderne fabriek, met de meest geavanceerde installaties, de nieuwste technologie en de slimste technici.
Sorteerinstallatie BSA Groningen

We hebben alles, behalve jou

Dus ben je van harte welkom om met ons mee te doen. Lees hieronder meer over de functies bij onze sorteerinstallatie voor bouw- en sloopafval.

Monteur Technische Dienst

Samen met je collega’s zorg je voor het (preventieve) onderhoud van de installatie. Zien we mogelijkheden voor optimalisatie? Dan pakken we dat met de Proces- en Maintenance Engineer op. En samen met de Operator praten we regelmatig over het functioneren van de installatie, wat beter kan en waar onderhoud nodig is. Naast de werkzaamheden in de installatie doen we ook het onderhoud en reparaties aan de gebouwen en machines zoals shovels, heftrucks en kranen. Je stemt af met de machinisten en hun Teamleider wanneer het onderhoud kan plaatsvinden en hoe lang het duurt. Samen met je collega monteurs en de Proces- en Maintenance Engineer stem je af hoe je de diensten inricht, zodat het onderhoud zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden.

Operator

Jij overziet het proces, kent de installatie op je duimpje en ziet dagelijks toe op de optimale kwaliteit. Dit doe je niet alleen vanuit de machinekamer. Je stroopt ook je mouwen op en gaat aan de slag. Door de installatie te zien, horen en het bekijken van het eindproduct, weet jij of we richting de optimale kwaliteit gaan. Je werkt in dagdienst samen met een kleine groep collega's.

Teamleider

Je geeft leiding aan de medewerkers in de sorteerinstallatie (2 operators en 7 sorteerders), maar ook aan de medewerkers die op het terrein en in de overslaghal werken (een acceptant, terreinmedewerker en 5 kraan/shovelmachinisten. Je werkt daarnaast veel samen met de technische dienst Je hoort het al, een baan met zowel technische als logistieke aspecten. Samen met de Site Manager en Proces- en Maintenance Engineer, ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de locatie. Je denkt uiteraard ook verder: hoe kunnen de installatie en processen nog efficiënter en hoe kan het sorteerresultaat hoger? Er zijn daarnaast veel transportbewegingen van vrachtwagens, kranen en shovels op je locatie. Je zorgt er voor dat dit veilig en goed verloopt. Op de dagen dat de Site Manager niet aanwezig is, vervang je hem.

Overige functies

Er zijn nog meer functies te bekleden, denk aan Proces Engineer of Maintenance Engineer.