Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

Bij onze sorteerlijnen voor Scania in Zwolle en Hasselt sorteren we grotendeels automatisch enorme hoeveelheden afval. Je kunt je voorstellen hoeveel innovatie daarvoor nodig is. Daarom werken we met een nieuwe, gerobotiseerde sorteerlijn met de modernste technologie. En een team van de slimste technici.
Sorteerlijn Scania PreZero

We hebben alles, behalve jou

Dus ben je van harte welkom om met ons mee te doen. Lees hieronder meer over de functies bij onze installatie bij Scania.

Operator

Bij de gerobotiseerde afvalafbraaklijnen werken Operators. Bij ons is de functie Operator geen zittende functie. Je bent namelijk voortdurend in beweging: op het ene moment bedien je één van de panelen, op het andere moment verwijder je handmatig de labels van palletranden en vervolgens ben je bezig met het oplossen van een mechanische storing. Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van ons werk goed is, verricht je veel visuele controles.

Teamleider

Je dienst begint met een goede ploegoverdracht. Samen met je procesbegeleiders zorg je voor een optimale procesaansturing op de locatie. Je staat continu klaar om medewerkers verder te ontwikkelen in hun vaardigheden en bent de troubleshooter in de lijn.

Je hebt regelmatig overleg met je team, je leidinggevende en de klant (Scania). Tussendoor beantwoord je berichten, rapporteer je resultaten en ben je bezig met continu verbeteren. Je blijft rustig en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt.