Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Het verhaal van Kevin van Dijk

"Er wordt écht tijd voor je vrijgemaakt en dat heb ik als bijzonder prettig ervaren."
Kevin van Dijk

Voor mijn opleiding Human Resources aan Avans Hogeschool heb ik vijf maanden stage mogen lopen voor mijn afstudeeropdracht bij PreZero. Wat mij het meest is bijgebleven is de betrokkenheid van mijn stagebegeleidster. We hadden voorafgaand aan de afstudeerperiode afgesproken om wekelijks een moment in te plannen, waarin ik mijn vragen kon stellen of even mijn hart kon luchten. Er wordt écht tijd voor je vrijgemaakt en dat heb ik als bijzonder prettig ervaren. Dit heeft zeker bijgedragen aan de succesvolle afronding van mijn afstudeeropdracht.

Daarnaast is PreZero een hele interessante organisaties met veel disciplines/vakgebieden. In de afgelopen vijf maanden heb ik lang niet alles kunnen zien, daar heb je simpelweg meer tijd voor nodig. Ik denk dat dat de veelzijdigheid van de organisatie voldoende illustreert.
Ik kijk terug op een fijne stageperiode, waarbij ik niet enkel bezig ben geweest met de inhoud, maar ook tijd wordt vrijgemaakt voor persoonlijke aandacht. Dat is voor mij minstens zo belangrijk als de inhoud. Kortom: ik heb een hele fijne stageperiode gehad bij PreZero!