Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Week van het werkgeluk

Het is de Week van het Werkgeluk. Fijne collega’s maken je dag. Jan Zuidema en Wim Veldhuis delen waarom ze zo graag samenwerken.

De een is goed in techniek, de ander is een kei in organiseren. In twintig jaar tijd hebben ze nog nooit ruzie gehad. Samen zorgen Wim Veldhuis en Jan Zuidema ervoor dat de bouw- en sloopinstallatie in Groningen er altijd spic en span bij staat.
Jan Zuidema
Nu we al zo lang samenwerken, kennen we elkaar door en door

“Ik zie Wim nog staan, met de modder aan zijn broek. Hij kwam bij ons solliciteren en heeft gelukkig voor ons gekozen. Wim is verantwoordelijk voor de installatie, maar hij is ook betrokken bij innovaties. Soms wringt de schoen als het om budget gaat. Wim vindt dan dat onderhoud nodig is, terwijl ik dat nog liever wil uitstellen. Meestal sluiten we een compromis. Nu we al zo lang samen werken, kennen we elkaar door en door. Ik heb aan een woord genoeg. Wim is eerlijk en oprecht en staat altijd klaar als je hem nodig hebt. Hoewel ik officieel eindverantwoordelijk ben, vertrouw ik hem blindelings. Hij kan me dag en nacht bellen als er iets is.”

Jan Zuidema

 

Wim Veldhuis
Ik heb de technische kennis, Jan de organisatorische. Dat werkt heel goed!

“Op onze locatie ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud en alle technische zaken. Als ik zie dat er iets niet goed gaat met de bouw- en sloopinstallatie, adviseer ik Jan wat er moet gebeuren. We kijken samen hoe we het onderhoud het beste kunnen uitvoeren. Ik heb de technische kennis, hij de organisatorische. Dat werkt heel goed. We hebben in ruim twintig jaar nog nooit een probleem gehad. We staan open voor elkaars argumenten en Jan kan zijn mening bijstellen als dat nodig is.”

Wim Veldhuis