Zero waste specialist

met gieter water geven

Minder verspilling, meer recycling

We gooien meer weg dan we ons kunnen veroorloven, we putten de aarde uit. Dat geldt ook voor bedrijven. Daarom is het zaak om vol in te zetten op zero waste. Duurzaamheidswetgeving benadrukt dit belang. Afval naar nul is goed voor je organisatie en een opsteker voor uw imago. Laten we daarom gaan voor minder verspilling en meer recycling, om zo uitputting een halt toe te roepen.

Minder afval = goed voor de Zaak

Uw afvalstromen anders inrichten is een concrete, meetbare manier om invulling te geven aan het duurzaamheidsbeleid. Gaat u Zero voor de Zaak met PreZero, dan neemt de afvalberg af en is wat overblijft beter te verwerken. U neemt verantwoordelijkheid voor de grotere Zaak, het maatschappelijk belang.
Ga óók Zero voor de Zaak.

Quickscan, duurzaamheid

Krijg inzicht in uw situatie met onze Quickscan!

Duurzaam materiaal- en afvalmanagement is geen quickwin. Maar u kunt wél vandaag beginnen. Of u al onderweg bent, of net de eerste stappen zet. Wij maken inzichtelijk waar u nu staat. We kijken bijvoorbeeld naar materiaalkeuzes, benchmarks, afvalstromen, partners, uw faciliteiten en logistiek. Op basis daarvan ontvangt u een overzicht van uw huidige situatie en kijken we samen naar mooie vervolgstappen.

Ga vandaag nog aan de slag met onze oplossingen

Minder verspilling, meer recycling

Wat u weggooit, krijgt u terug

Zero is een zaak van iedereen. Want wat u nu weggooit, krijgt u straks terug. De wereld van morgen ziet er beter uit als we nú minder weggooien. Laten we dus minder verspillen en tegelijkertijd afval benutten als grondstof. Zodat u het op een goede manier terugkrijgt, als nieuw product.

Hoeveel koffie wordt er in uw bedrijf iedere dag gedronken? Zamel het koffiedik goed in, dan kunnen wij het prima gebruiken als grondstof. En dan kan het zomaar zijn dat u de volgende keer uw dubbele espresso drinkt uit een mok gemaakt van uw vorige kopje koffie.

Zero waste specialist

Onze Zero Waste-specialisten weten alles van zero

Helemaal geen verspilling, dat is wat u met Zero voor de Zaak bereikt. Dit begint bij de bron: inkoop en leveranciers. Hoe zorgt u ervoor dat u hier afval minimaliseert? En hoe zorgt u er vervolgens voor dat het afval wat overblijft geen écht afval is, maar grondstof? Ook uw medewerkers spelen een belangrijke rol: hoe krijgt u hen mee in de nieuwe werkwijze?
 
De Zero Waste-specialisten van PreZero gaan 100% voor nul verspilling en meer recycling. Zij hebben echt hart voor de zaak en weten alles van afval in diverse branches. Zij doen een quickscan om afvalstromen in kaart te brengen en vervolgens geven zij u advies met meetbare doelen. Zo gaan we samen Zero voor de Zaak.

Onze experts staan voor u klaar