Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Horeca

Horeca en vrije tijd

Wij helpen de horeca en vrijetijdsector met hun afvalmanagement. Dit doen we door het afval in te zamelen, te sorteren en te verwerken. En we denken mee over het hygiënisch werken en piekperiodes. Heeft u in bepaalde periodes of seizoenen meer afval? Geen probleem. Wij zorgen voor een flexibele inzameling.
Wagen PreZero

Onze aanpak

Uw afvalinzameling is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Genoeg redenen dus om de handen ineen te slaan.

Onze oplossingen voor de horeca en vrijetijdsector

Evenementen

Afvalmanagement bij evenementen

Grote groepen mensen zorgen vaak voor flinke hoeveelheden afval. Hoe zorg je als organisator van een evenement voor de juiste inzameling van afval? Samen met PreZero zorgt u voor een aantal basis faciliteiten die elk evenement nodig heeft. Zoals levering van inzamelmiddelen (afvalcontainers voor te scheiden afval), ophalen en legen van de inzamelmiddelen, afvoeren van afval op de evenementen-locaties en eventueel zorgen voor het schoonmaken (vegen) ervan.

Onze branchekennis helpt u vooruit

Onze experts staan voor u klaar