Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

PreZero vlaggen

PreZero Alkmaar

Bedrijfsafval Alkmaar

Heeft u bedrijfsafval in regio Alkmaar? Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsafval te scheiden? Op deze pagina vindt u meer informatie over een container in- en rondom Alkmaar.

Container Alkmaar

Uw afvalinzameling is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Alkmaar of onze dienstverlening in Alkmaar? Neem gerust contact met ons op.

PreZero Alkmaar dé afvalinzamelaar van Noord-Holland

Heeft u een container in Alkmaar nodig? Dat kan! In gemeenten zoals Heerhugowaard, Langedijk, Heiloo, Uitgeest, Wormerland, Beemsterm Castricum, Zaanstad, Koggenland en Bergen (NH.) kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Gelderland. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Alkmaar kunnen wij ook de inzameling van afval regelen in plaatsen zoals Oudorp, Koedijk, Sint Pancras, Koedijk, Heiloo, Zuidschermer, Bergen(NH), Broek op Langedijk, Stompetoren en Zuid-Scharwoude. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval of containers in regio Alkmaar? Neem gerust contact met ons op. 

Huishoudelijk afval in Alkmaar

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Alkmaar? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Alkmaar het huishoudelijk afval inzamelt. 

Over PreZero

Wij zijn PreZero. Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Alkmaar, neem gerust contact met ons op.