Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

PreZero vlaggen

PreZero Apeldoorn

Onze PreZero locatie aan de Sint Maarten 1 in Apeldoorn dient als inzamellocatie. Op deze locatie komen verschillende afvalsoorten zoals puin, hout, bedrijfsafval en bouw- en sloopafval binnen. Deze afvalsoorten worden gescheiden en opgebulkt en dit gaat vervolgens via diverse wagens naar andere locaties waar deze afvalsoorten verwerkt worden.

Bedrijfsafval Apeldoorn

Heeft u bedrijfsafval in regio Apeldoorn? Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsafval te scheiden? Op deze pagina vindt u meer informatie over een container in- en rondom Apeldoorn.

Container Apeldoorn

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Apeldoorn of onze dienstverlening in Apeldoorn? Neem gerust contact met ons op.

PreZero Apeldoorn dé afvalinzamelaar van Gelderland

Heeft u een container in Apeldoorn nodig? Dat kan! In gemeenten zoals Epe, Rozendaal, Voorst, Arnhem, Nunspeet, Rheden, Brummen, Ede, Elburg, Westervoort kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Gelderland. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Apeldoorn kunnen wij ook de inzameling regelen in plaatsen zoals Beemte Broekland, Wenum Wiesel, Lieren, Beekbergen, Klarenbeek, Teuge, Ugchelen, Vaassen, Loenen en Hoenderloo. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval of containers in regio Apeldoorn? Neem gerust contact met ons op.

Huishoudelijk afval in Apeldoorn

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Apeldoorn? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Apeldoorn het huishoudelijk afval inzamelt.

Wij zijn PreZero

Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. 

We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Apeldoorn, neem contact met ons op.