Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Hoofdkantoor Arnhem PreZero Nederland

PreZero Arnhem

Het hoofdkantoor van PreZero Nederland is gevestigd aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat 10 in Arnhem. Vanuit deze locatie faciliteren wij alle PreZero locaties in Nederland. Bij PreZero Arnhem werken verschillende stafafdelingen zoals Inkoop, HR, Finance en Marketing en Communicatie.

Bedrijfsafval Arnhem

Heeft u bedrijfsafval in regio Arnhem? Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsafval te scheiden? Op deze pagina vindt u meer informatie over een container in- en rondom Arnhem.

Container Arnhem

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Heeft u een container in Arnhem nodig? Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Arnhem of onze dienstverlening in Arnhem? Neem gerust contact met ons op.

PreZero Arnhem dé afvalinzamelaar van Gelderland

Heeft u een container in Arnhem nodig? Dat kan! In Rozendaal, Westervoort, Renkum, Lingewaard, Duiven, Overbetuwe, Rheden, Nijmegen, Ede en Berg en Dal kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Gelderland Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Arnhem kunnen wij ook de inzameling van afval regelen in plaatsen zoals Oosterbeek, Deelen, Huissen, Heveadorp, Rozendaal, Westervoort, Velp, Elst, Driel en Loo (Gld). Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Arnhem? Neem gerust contact met ons op.

Huishoudelijk afval in Arnhem

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Arnhem? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Arnhem het huishoudelijk afval inzamelt.

Grofvuil Arnhem

In Arnhem zitten twee afvalbrengstations. Hier kunt u bijvoorbeeld terecht voor grofvuil en andere afvalsoorten.   

Arnhem Noord

Beijerinckweg 9a
6827 BN Arnhem
Openingstijden: ma t/m zat van 09:00-17:00 uur

Arnhem Zuid

De Overmaat 17
6831 AE Arnhem
Openingstijden: ma t/m zat van 09:00-17:00 uur

Wij zijn PreZero

Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. 

We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Arnhem, neem contact met ons op.