Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

PreZero vlaggen

PreZero Emmen

Onze PreZero locatie aan de Vasco da Gamastraat 22 in Emmen dient als inzamellocatie. Op deze locatie komen verschillende afvalsoorten zoals puin, hout, papier en karton, bedrijfsafval en bouw- en sloopafval binnen. Deze afvalsoorten worden gescheiden en opgebulkt en dit gaat vervolgens via diverse wagens naar andere locaties waar deze afvalsoorten verwerkt worden.

Bedrijfsafval Emmen

Heeft u bedrijfsafval in regio Emmen? Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsafval te scheiden? Op deze pagina vindt u meer informatie over een container in- en rondom Emmen.

Container Emmen

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Emmen of onze dienstverlening in Emmen? Neem gerust contact met ons op.

PreZero Emmen dé afvalinzamelaar van Drenthe

Heeft u een container in Emmen nodig? Dat kan! In gemeenten zoals Borger-Odoorn, Coevorden, Stadskanaal, Westerwolde, Pekela, Aa en Hunze, Veendam, Dinkelland, Tubbergen en Hardenberg kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Drenthe. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Emmen kunnen wij ook de inzameling regelen in plaatsen zoals Valthe, Nieuw-Amsterdam, Klijndijk, Nieuw-Dordrecht, Erica, Diphoorn, Veenoord, 't Haantje, Klazienaveen-Noord en Erm. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Emmen? Neem gerust contact met ons op. 

Huishoudelijk afval in Emmen

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Emmen? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Emmen het huishoudelijk afval inzamelt. 

Wij zijn PreZero

Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. 

We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Emmen, neem contact met ons op.