Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

PreZero Energy

PreZero Energy

Onze locatie aan de Potendreef 2 in Roosendaal dient als afvalenergiecentrale. Doordat we slim afval inzamelen en op een duurzame manier ter verwerken kunnen we het gebruiken als nieuwe grondstof of als herbruikbare bouwstof. Sommige afvalstromen zijn niet geschikt voor recycling, die zet PreZero om in duurzame energie. Door afval slim in te zamelen en duurzaam te verwerken doet het dienst als nieuwe grondstof of als herbruikbare bouwstof. Afvalstromen die niet geschikt zijn voor recycling zet PreZero om in duurzame energie.

PreZero Energy

Duurzaam met PreZero Energy

Maar liefst 53% van de elektriciteit die PreZero Energy levert, heeft een groen label. Groene energie ontlast ons klimaat. De verbranding van het afval, dat niet geschikt is voor recycling, vermindert bovendien het verbruik van fossiele brandstoffen. Dat is dubbele klimaatwinst. Daarnaast wordt de warmte van de installatie geleverd aan nabijgelegen glastuinbouw en aan de wijk Stadsoevers in Roosendaal.

Container Roosendaal

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Heeft u een container in Roosendaal nodig? Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Roosendaal of onze dienstverlening in Roosendaal? Neem gerust contact met ons op.

PreZero Roosendaal dé afvalinzamelaar van Zuid-Holland

Heeft u een container in Roosendaal nodig? Dat kan! In Halderberge, Steenbergen, Woensdrecht, Rucphen, Bergen op Zoom, Moerdijk, Zundert, Etten-Leur, Hoeksche Waard en Reimerswaal kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Zuid-Holland. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Roosendaal kunnen wij ook de inzameling regelen in plaatsen zoals Nispen, Oud Gastel, Zegge, Wouw, Kruisland, Wouwse Plantage, Stampersgat, Rucphen, Schijf en Bosschenhoofd.

Huishoudelijk afval in Roosendaal

Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Roosendaal? Neem gerust contact met ons op. Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Roosendaal? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Roosendaal het huishoudelijk afval inzamelt. 

Over PreZero

Wij zijn PreZero. Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Roosendaal, neem gerust contact met ons op.