Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

PreZero vlaggen

PreZero Midwolda

Op onze locatie aan de Dollardweg 1 in Midwolda vindt de inzameling, sortering en demontage van E-waste plaats. E-waste is de snelst groeiende afvalstroom in de Europese Unie. Toch worden lang niet alle op de markt gezette elektrische en elektronische apparaten ingezameld. Daar wil PreZero verandering in brengen.

E-waste telefoon

E-waste PreZero Midwolda

Als PreZero hebben we gekozen voor het handmatig demonteren van e-waste zodat de werkgelegenheid gestimuleerd wordt. Hier worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt intern voor opgeleid. Dit betreft vaak mensen die voor een langere tijd niet hebben deelgenomen aan de arbeidsmarkt, waardoor het vaak lastig is om een baan te vinden. Wij helpen ze om in het werkritme te komen en hun volle potentie te benutten.

Bedrijfsafval Midwolda

Heeft u bedrijfsafval in regio Midwolda? Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsafval te scheiden? Op deze pagina vindt u meer informatie over een container in- en rondom Midwolda.

Container Midwolda

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Midwolda of onze dienstverlening in Midwolda? Neem gerust contact met ons op.

PreZero Midwolda dé afvalinzamelaar van Groningen

Heeft u een container in Midwolda nodig? Dat kan! In gemeenten zoals Oldambt, Delfzijl, Pekela, Westerwolde, Stadskanaal, Veendam, Appingedam, Midden-Groningen, Borger-Odoorn, Loppersum en Aa en Hunze kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Groningen. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Midwolda zamelen wij ook afval in van plaatsen zoals Heiligerlee, Oostwold, Nieuwolda, Scheemda, Blauwestad, 't Waar, Westerlee, Nieuw Scheemda, Winschoten en Wagenborgen. Wilt u meer weten over de inzameling van bedrijfsafval in regio Midwolda? Neem gerust contact met ons op.

Huishoudelijk afval in Midwolda

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Midwolda? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Midwolda het huishoudelijk afval inzamelt. Bent u een particulier en wilt u e-waste inleveren? Dan kan dat bij de milieustraat of het afvalbrengstation van jouw gemeente.

Over PreZero

Wij zijn PreZero. Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Midwolda, neem gerust contact met ons op.