Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

PreZero vlaggen

PreZero Oss

Onze PreZero locatie aan de Waalkade 75 in Oss dient als inzamellocatie. Op deze locatie komen verschillende afvalsoorten zoals puin, hout, bedrijfsafval en bouw- en sloopafval binnen. Deze afvalsoorten worden gescheiden en opgebulkt en dit gaat vervolgens via diverse wagens naar andere locaties waar deze afvalsoorten verwerkt worden.

Hout verwerking in Oss

De sorteerinstallatie in Oss heeft ook speciale hout shredders. Deze shredders scheiden het hout. Al het hout wordt daarna verkleind en gezeefd. Ook haalt een magneet de metalen eruit. De houtsnippers die over zijn gaan vervolgens weer op transport naar een eindverwerker.  Deze snippers kunnen weer gebruikt worden in spaanplaten of Greenblocks. Lees op deze website meer informatie over Greenblocks. Heeft u vragen over het inzamelen van papier en karton, hout of een andere afvalstroom? Neem gerust contact met ons op.

Bedrijfsafval Oss

Heeft u bedrijfsafval in regio Oss? Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsafval te scheiden? Op deze pagina vindt u meer informatie over een container in- en rondom Oss.

Container Oss

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Oss of onze dienstverlening in Oss? Neem gerust contact met ons op

PreZero Oss dé afvalinzamelaar van Noord-Brabant

Heeft u een container in Oss nodig? Dat kan! In gemeenten zoals West Maas en Waal, Bernheze, Druten, Neder-Betuwe, Landerd, Tiel, Uden, Wijchen, ’s-Hertogenbosch en Meierijstad kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Noord-Brabant. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Oss zamelen wij ook afval in van plaatsen zoals Teeffelen, Macharen, Heesch, Oijen, Berghem, Geffen, Lithoijen, Megen, Vinkel en Haren. Wilt u meer weten over de inzameling van bedrijfsafval in regio Oss? Neem gerust contact met ons op. 

Huishoudelijk afval in Oss

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Oss? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Oss het huishoudelijk afval inzamelt.

Wij zijn PreZero

Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. 

We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Oss, neem contact met ons op.