Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

PreZero vlaggen

PreZero Rotterdam

Het kantoorpand is gevestigd aan de Oostmaastlijn 71 in Rotterdam. Bij PreZero Rotterdam werken verschillende afdelingen zoals planning voor regio Zuidwest Nederland, Customer Care, Sales en Business Administration.

Bedrijfsafval Rotterdam

Heeft u bedrijfsafval in regio Rotterdam? Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsafval te scheiden? Op deze pagina vindt u meer informatie over een container in- en rondom Rotterdam.

Container Rotterdam

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Heeft u een container in Rotterdam nodig? Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Rotterdam of onze dienstverlening in Rotterdam? Neem gerust contact met ons op.

PreZero Rotterdam dé afvalinzamelaar van Zuid-Holland

Heeft u een container in Rotterdam nodig? Dat kan!  In Maassluis, Midden-Delfland, Vlaardingen, Westland, Nissewaard, Brielle, Schiedam, Delft, Rijswijk, 's-Gravenhage. kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Zuid-Holland. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Rotterdam kunnen wij ook de inzameling regelen in plaatsen zoals Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Barendrecht, Rhoon, Rotterdam-Albrandswaard, Capelle aan den IJssel, Pernis Rotterdam, Heinenoord, Schiedam en Pijnacker. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Rotterdam? Neem gerust contact met ons op.

Huishoudelijk afval in Rotterdam

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Rotterdam? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Rotterdam het huishoudelijk afval inzamelt. 

Wij zijn PreZero

Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. 

We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Rotterdam, neem contact met ons op.