Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

PreZero vlaggen

PreZero Scheemda

Onze PreZero locatie aan de Haven Zuidzijde 24 in Scheemda dient als inzamellocatie. Op deze locatie komen verschillende afvalsoorten zoals papier, puin, hout, bedrijfsafval en bouw- en sloopafval binnen. Deze afvalsoorten worden gescheiden en brengen we vervolgens via onze wagens naar andere locaties waar deze afvalsoorten verwerkt worden.De voornaamste afvalstroom die behandeld wordt in Scheemda is papier. Deze locatie in Scheemda beschikt daarom over een balenpers. 

Papier balen PreZero

Papier en karton bij bedrijven in cijfers

Per persoon verbruiken we ruim 80 kilo papier per jaar. Door dat zoveel mogelijk te recyclen, hoeven we jaarlijks ruim 7 miljoen bomen minder te kappen. In Nederland recyclen we ruim 89 procent van al het papier en karton dat we weggooien. En daar kunnen we vervolgens allerlei nieuwe spullen van maken. Bijvoorbeeld nieuwe dozen, printerpapier en zelfs bloempotten. Hoe de verwerking van papier en karton werkt bij PreZero? Dat laten we u zien in de video.

Vertrouwelijke documenten

De locatie in Scheemda beschikt ook over meerdere opslaghallen voor vertrouwelijke documenten. Bent u particulier en wilt u vertrouwelijke documenten inleveren voor vernietiging? Dan kan dat op doordeweekse dagen van 8:00 tot 16:00 uur.

Bedrijfsafval Scheemda

Heeft u bedrijfsafval in regio Scheemda? Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsafval te scheiden? Op deze pagina vindt u meer informatie.

Container Scheemda

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Scheemda of onze dienstverlening in Scheemda? Neem gerust contact met ons op.

PreZero Scheemda dé afvalinzamelaar van Groningen

Heeft u een container in Scheemda nodig? Dat kan! In gemeenten zoals Oldambt, Delfzijl, Pekela, Westerwolde, Stadskanaal, Veendam, Appingedam, Midden-Groningen, Borger-Odoorn, Loppersum en Aa en Hunze kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Groningen. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Scheemda zamelen wij ook afval in van plaatsen zoals Heiligerlee, Oostwold, Nieuwolda, Scheemda, Blauwestad, 't Waar, Westerlee, Nieuw Scheemda, Winschoten en Wagenborgen. Wilt u meer weten over de inzameling van bedrijfsafval in regio Scheemda? Neem gerust contact met ons op. 

Huishoudelijk afval in Scheemda

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Scheemda? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Scheemda het huishoudelijk afval inzamelt.

Over PreZero

Wij zijn PreZero. Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Scheemda, neem gerust contact met ons op.