PreZero vlaggen

PreZero Veendam

Onze PreZero locatie aan de Meihuizenweg 27 in Veendam dient als inzamellocatie en op- en overslaglocatie van gevaarlijk afval. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door heel Nederland om gevaarlijk afval in te zamelen. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor het verwerken van uw gevaarlijk afval. Heeft u vragen over het inzamelen van gevaarlijk afval? Neem gerust contact met ons op.

Bedrijfsafval Veendam

Heeft u bedrijfsafval in regio Veendam? Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsafval te scheiden? Op deze pagina vindt u meer informatie over een container in- en rondom Veendam.

gevaarlijk afval vaten

Emballage gevaarlijk afval Veendam

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Heeft u een inzamelmiddel voor gevaarlijk afval in Veendam nodig? Wij hebben een ruim aanbod van middelen zoals een milieubox, een dekselvat, diverse vloeistofvaten een boxpallet en nog veel meer. Wij kijken samen met u welk type inzamelmiddel en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over gevaarlijk afval in Veendam of onze dienstverlening in Veendam? Neem gerust contact met ons op.

PreZero Veendam dé afvalinzamelaar van Groningen

Wij zijn de afvalinzamelaar voor bedrijfsafval in de provincie Groningen. In gemeenten zoals Veendam, Pekela, Midden-Groningen, Stadskanaal, Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Appingedam, Oldambt, Westerwolde, Delfzijl en Tynaarlo kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Groningen. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Veendam zamelen wij ook afval in van plaatsen zoals Nieuwediep, Eexterveenschekanaal, Gieterveen, Veendam, Borgercompagnie, Eexterveen, Annerveenschekanaal, Gasselternijveenschemond, Muntendam en Gasselternijveen.  Wilt u meer weten over de inzameling van bedrijfsafval in regio Veendam? Neem gerust contact met ons op. 

Huishoudelijk afval in Veendam

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Veendam? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Veendam het huishoudelijk afval inzamelt.

Wij zijn PreZero

Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. 

We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Veendam, neem contact met ons op. 

Neem contact met ons op