Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Doelen stellen zero waste

Doelen stellen

Aandachtsgebied bij duurzaamheid

Staat zero waste al langer op de agenda en wilt u er nu concrete doelstellingen aan verbinden? Of wilt u de huidige doelen verder aanscherpen? Stel passende doelen met de zero waste-specialisten van PreZero en ga Zero voor de Zaak.
quickscan

Zet de eerste stap naar zero waste

Veel organisaties richten hun duurzame ambities op innovaties als zonnepanelen en alternatieve mobiliteit. Focus op zero waste is óók een belangrijke groene kans, maar dit komt ondanks positieve geluiden vaak minder goed van de grond. Hoe zet u daarin de juiste stappen? Dat begint met haalbare doelen stellen, gebaseerd op inzichten in uw huidige afvalstromen. Ontdek waar uw organisatie nu staat met de Quickscan.

Onze oplossingen voor u

Samenwerking politie en PreZero

''Voor de komende drie jaar is een roadmap gemaakt''

Yildiz Visser vertelt hoe de politie in samenwerking met PreZero toewerkt naar concrete doelen: ''We hebben vertrouwen in elkaars expertise en zetten dit in om de doelstellingen te behalen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de manier is om onze ambities te realiseren. Ons projectteam, bestaande uit een contractmanager, projectleider en ikzelf monitoren elk kwartaal de behaalde resultaten en stellen als het nodig is bij door het doen van aanpassingen en het doorvoeren van de interventies in de roadmap.

Zero waste specialist

Krijg hulp van zero waste-specialisten

Helemaal geen verspilling, dat is wat u met Zero voor de Zaak bereikt. Gelukkig staat u niet alleen voor deze uitdaging. De zero waste-specialisten van PreZero gaan voor nul verspilling. Zij weten alles over afval uit uw branche. Het startpunt is de Quickscan waarmee we in kaart brengen waar u nu staat. Samen kijken we welke stappen u vandaag én morgen kunt zetten en bepalen wij de ideale weg voor uw organisatie. Zo gaan we met elkaar naar zero waste, want verandering komt van binnenuit.

Onze experts staan voor u klaar