Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

E-waste telefoon

E-waste

E-waste is de snelst groeiende afvalstroom in de Europese Unie. Toch worden lang niet alle op de markt gezette elektrische en elektronische apparaten ingezameld. Daar wil PreZero verandering in brengen.

E-waste telefoon

Inzameling e-waste

Onder e-waste valt alle apparatuur met een stekker of dat werkt op batterijen. Deze afgedankte elektrische en elektronische apparaten (AEEA) bevatten veel waardevolle grondstoffen. Door de afvalstroom gescheiden in te zamelen kunnen we deze grondstoffen opnieuw gebruiken. PreZero biedt een duurzame totaaloplossing voor inzameling, demontage, sortering en hergebruik van grondstoffen uit e-waste. Voor de inzameling van uw elektrisch en elektronisch afval bieden wij diverse soorten inzamelcontainers. In samenwerking met een ketenpartner halen wij apparaten op bij retailers.

container hout, houtafval

Onze inzamelingsmiddelen

Door materialen aan de bron te scheiden, is optimale recycling mogelijk. Voor de afvalstroom e-waste bieden we verschillende maatwerkoplossingen aan. Onze experts adviseren u graag over de juiste inzameling.

Duurzaam én sociaal

Als PreZero hebben we gekozen voor het handmatig demonteren van e-waste zodat de werkgelegenheid gestimuleerd wordt. Dit doen we middels de e-waste academy. Hier worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt intern opgeleid met garantie op een baan. Dit betreft vaak mensen die voor een langere tijd niet hebben deelgenomen aan de arbeidsmarkt, waardoor het vaak lastig is om een baan te vinden. Wij helpen ze om in het werkritme te komen en hun volle potentie te benutten.

Meer weten over onze diensten?