Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Piepschuim

Piepschuim

Piepschuim is biologisch niet afbreekbaar dat maakt het een extra waardevolle grondstof voor de recycling. Goede afvalscheiding van piepschuim draagt bij aan het milieu en aan kostenbesparing op uw restafval.
Piepschuim

Inzamelen van piepschuim

Soms is het onduidelijk hoe piepschuim afgevoerd dient te worden. Belangrijk is of u piepschuim inzamelt als particulier of als bedrijf. Als particulier is het handig om bij uw gemeente navraag te doen waar dit gescheiden aangeleverd kan worden. Bij bedrijven waar piepschuim vrijkomt belandt dit vaak in de restafvalcontainer. Zonde, want schoon piepschuim kan goedkoop afgevoerd worden en wordt dan ook nog eens gerecycled.

Onze inzamelingsmiddelen

Door uw piepschuim gescheiden in te zamelen kunt u per 1000 liter afval tot wel 70% op uw afvalkosten besparen. Voor de inzameling van uw piepschuim kunnen wij piepzakken leveren waarin tot wel 1000 liter aan piepschuim gaat.

Meer weten over onze diensten?