stapel papieren in handen

Vertrouwelijk afval

100% veilig, 100% vernietigd

Uw vertrouwelijk data 100% veilig ingezameld en verwerkt. Financiële rapporten, klantenbestanden, contracten, strategische plannen of onderzoeksgegevens. U wilt de zekerheid dat deze bestanden veilig en vertrouwelijk vernietigd worden. Wij bieden maatwerkoplossingen voor productvernietiging en archiefvernietiging. Van douanegoederen gecertificeerd vernietigen tot het opruimen van uw administratie in een afgesloten rolcontainer.

 

Lopende mensen in kantoorgebouw

Waarom producten vertrouwelijk vernietigen?

Uw bedrijf heeft een naam hoog te houden. Sommige situaties verdienen daarom een speciale behandeling. Afgekeurde goederen mogen niet in verkeerde handen komen. Omdat u dan opbrengsten mist of uw zorgvuldig opgebouwde imago hieronder lijdt. Soms zijn producten zelfs gevaarlijk voor de maatschappij. Wij kunnen zorgen dat deze producten veilig vernietigd worden.

secure data, vertrouwelijk afval

Onze inzamelingsmiddelen

Een veilige verwerking van uw vertrouwelijk afval

Door materialen aan de bron te scheiden, is optimale recycling mogelijk. Bied elke container met een bepaald soort materiaal en afval aan volgens de voorwaarden van PreZero. Dan gaat het recyclen sneller en makkelijker. Onze experts adviseren u graag over de juiste inzameling.

Kringloop vertrouwelijk afval, secure data

Het recyclen van vertrouwelijk afval

Van vertrouwelijke documenten maken we weer tissuepapier. En dit alles gebeurt op een 100% veilige manier. Van het inzamelen en vervoeren tot het vernietigen en hergebruiken. De kringloop van vertrouwelijke documenten laat zien hoe we in acht stappen van vertrouwelijke documenten tissues maken.

Meer weten over onze afvalstroom vertrouwelijk afval?

Meer weten over onze diensten?