stapel papieren in handen

Vertrouwelijk papier

Als u vertrouwelijke bedrijfsdocumenten weggooit, dan wilt u de zekerheid dat ze nergens meer opduiken. Met onze oplossingen kunt u uw afval veilig en discreet inzamelen, waarna wij het beveiligd en gecertificeerd ophalen én discreet vernietigen. Dus heeft u vertrouwelijk papier, vertrouw het met een gerust hart toe aan ons.

papier balen

Wanneer heeft u te maken met vertrouwelijk papier?

Eigenlijk in alle gevallen wanneer uw papier informatie bevat die niet openbaar mag worden. Denk aan financiële rapporten, klantenbestanden, contracten, strategische plannen en onderzoeksgegevens. Wij zorgen ervoor dat dit afval beveiligd wordt opgehaald en discreet wordt vernietigd. Dat krijgt u bevestigd met een vernietigingsverklaring.

stapel papieren in handen

Onze inzamelingsmiddelen

Veilig vertrouwelijk papier inzamelen

Al het vertrouwelijke afval dat u in de containers weggooit, kan er niet worden uitgehaald. Door materialen aan de bron te scheiden, is optimale recycling mogelijk. Bied elke container met een bepaald soort materiaal en afval aan volgens de voorwaarden van PreZero. Dan gaat het recyclen sneller en makkelijker. Onze experts adviseren u graag over de juiste inzameling.

Onze 7 zekerheden voor vertrouwelijk papier

Artikelen over papier

Onze experts staan voor u klaar