Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Perscontainer

Inzamelmiddelen

PreZero faciliteert landelijk de verhuur van containers. Op basis van vrijblijvend advies kijken we welk type inzamelmiddel en welke ledigingsfrequentie bij u past.
papier inzamelen, karton inzamelen

Inzamelmiddelen per afvalstroom

Binnen elke soort organisatie komt er onvermijdelijk afval vrij. Afhankelijk van de hoeveelheid en het soort afval dat vrijkomt, kunnen wij een gewenste afvalcontainer leveren. Naast de functionele gangbare rolcontainers voor afval hebben wij ook stijlvolle afvalcontainers die netjes staan in een professionele omgeving. Ook is het mogelijk om een perscontainer of rolcontainer te huren, bijvoorbeeld voor oud papier.

container hout, houtafval

Bedrijfsafval

Wanneer u een bedrijfsafval container bij ons huurt voeren wij daarbij het benodigde aantal ledigingen uit om u volledig van uw afvalproces te ontzien. Dit kan door middel van een vaste frequentie, zoals één keer per week. Het is ook mogelijk om de afvalcontainers op afroep te ledigen als uw afvalstroom varieert, bijvoorbeeld als u seizoensafhankelijk bent. Kiest u ervoor om een afvalcontainer te huren dan bepalen we welk formaat afvalcontainer het beste bij uw afvalstroom past.

Onze experts staan voor u klaar