Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

Riool afbeelding

Rioolbeheer

Rions Riooltechniek neemt rioolactiviteiten over van PreZero Nederland

Op 31 december 2023 neemt het Limburgse familiebedrijf Rions Riooltechniek het bedrijf PreZero Riool Services B.V. over. Dit bedrijf is nu nog onderdeel van PreZero; een groot internationaal bedrijf in afval- en recyclingmanagement dat deel uitmaakt van de Duitse Schwarz Group. Door deze overname wordt Rions Riooltechniek twee keer zo groot.

PreZero Riool Services B.V. is een gerespecteerd bedrijf met een lange geschiedenis in de Nederlandse rioolreinigingsbranche. CEO PreZero Nederland, Christian Kampmann: “De verkoop van PreZero Riool Services B.V. is een belangrijke stap in onze strategie om onze activiteiten te stroomlijnen en te focussen op een duurzaam morgen. We zijn ervan overtuigd dat PreZero Riool Services B.V. een uitstekende aandeelhouder heeft gevonden die verder wil inzetten op groei en bovendien een fijne plek is voor onze werknemers.”

Rions Riooltechniek neemt alle medewerkers, klanten, voertuigen, materialen en vestigingen over van PreZero Riool Services B.V. Voor medewerkers en klanten verandert er dus voorlopig niets. Op termijn wil Rions de dienstverlening in het huidige verzorgingsgebied van PreZero Riool Services B.V. verder gaan uitbreiden. 

Veelgestelde vragen over de overname

In 2030 wil PreZero Nederland de beste aanbieder van gerecyclede grondstoffen in Nederland zijn. Om daar klaar voor te zijn, moeten we focus aanbrengen in onze activiteiten. Focus op het produceren van die grondstoffen. Daarom hebben we besloten om PreZero Riool Services te verkopen. De afgelopen maanden hebben we hierover met verschillende partijen verkennende gesprekken gevoerd. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Rions Riooltechniek.

De overname is een mijlpaal voor Rions. Remy van Dijk, Directeur van Rions Riooltechniek: “In de afgelopen jaren hebben we stappen gezet in het professionaliseren van onze dienstverlening en uitbreiden van onze rioolactiviteiten. Met de overname van PreZero Riool Services, zetten we een grote stap richting landelijke groei, verdere professionalisering en het verlenen van rioolwerkzaamheden op een duurzame manier. Ik ben er dan ook heel trots op dat dit is gelukt en heet de medewerkers van PreZero Riool Services van harte welkom binnen ons bedrijf”.

De overname brengt voor u weinig merkbare veranderingen met zich mee. De lopende klantrelatie wordt voortgezet door Rions Zoetermeer B.V..  Vanaf 1 januari 2024 ontvangt u de facturen vanuit Rions Zoetermeer B.V.. Alle correspondentie kunt u voortaan richten aan contactdetails onder punt 6.

De nieuwe statutaire naam is Rions Zoetermeer B.V. Zowel het KVK nummer als BTW nummer blijven ongewijzigd.

Per 1 januari ontvangt u facturen vanuit Rions Zoetermeer B.V., het bankrekeningnummer van Rions Zoetermeer B.V. blijft hetzelfde.

Voor klanten is het belangrijk om te weten dat ze na 1 januari ons kunnen blijven bereiken. We proberen zoveel mogelijk communicatie hetzelfde te houden.

  • Medewerkers behouden het mobiele telefoonnummer.
  • Het vaste telefoonnummer zal (088 102 3985) zal na 15 januari worden doorgeschakeld naar de nieuwe vaste telefoonnummers. Dat betekent dat je tussen 1 januari en 15 januari ons nog kunt bereiken op het 088-nummer. Per 15 januari kan je Rions Zoetermeer B.V. bereiken op onderstaande telefoonnummers: locatie Duiven (0316-870150), locatie Tilburg (013-8701160), locatie Zoetermeer (079-8701070).

Per 15 januari kunt u ons bereiken op de volgende wijze:

Vestiging Zoetermeer (Noord & Zuid-Holland):

Vestiging Duiven (Noord -en Midden Nederland)

Vestiging Tilburg (voorheen Waalwijk, Zuid-Nederland)

Indien u gebruikt maakt van afvaldienstverlening van PreZero Nederland, dan blijft dat gewoon doorlopen zoals u gewend was. Voor riool gerelateerde werkzaamheden zal u per 1 januari door Rions geholpen worden.

Indien u gebruikt maakt van kolken en het legen van vetputten, dan blijft dat gewoon doorlopen zoals u gewend was. PreZero blijft hierin uw dienstverlener.

Veelgestelde vragen over het ledigen van vetputten en kolken

Uw dienstverlening loopt gewoon door zoals u gewend bent. Voor vragen kunt u ons contactformulier invullen.

Ja, hierin wordt geen wijziging aangebracht. Voor een nieuwe opdracht kunt u ons contactformulier invullen.

De facturering blijft hetzelfde. En het rekeningnummer ook. Het rekeningnummer is: NL72BNPA0227995511.

Heeft u nog vragen over deze overname?