Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

bedrijfsrestaurant

Alles-in-één keer geregeld voor uw bedrijf

Midden- en kleinbedrijf

U gaat voor kwaliteit en kiest de betrouwbaarheid en voordelen van een grote afvalverwerker die het bedrijfsmatige afval verzamelt en verwerkt zoals afgesproken. Van chauffeur tot klantenservicemedewerker. Wij staan voor u klaar en ontzorgen u in al uw afvalstromen.
Zakelijk overleg

Alles-in-1 keer geregeld

Afvalmanagement hoeft niet moeilijk of complex te zijn. Wij helpen u om alles in één keer goed te regelen. Zo kunt u bij ons meerdere vestigingen onder één contract samenbrengen. Door onze landelijke dekking zit er altijd wel een PreZero locatie bij u in de buurt. En dat is een groot voordeel. Wij kunnen namelijk op een efficiënte manier een hoge frequentie bieden. Ideaal als u niet zoveel ruimte hebt om grote containers te plaatsen.

Regel al uw afvalzaken bij één leverancier en kies de dienstverlening die bij uw situatie past.

Onze oplossingen voor mkb’ers

mkb gezondheidszorg

Fors minder restafval bij Savant Zorg

Hoe verminder je de hoeveelheid restafval, zonder dat dit als extra werk voelt voor medewerkers? In het geval van Savant Zorg was de eerste grote stap om pbd apart in te zamelen. Richard van de Walle, Adviseur Facilitaire Zaken & Inkoop: “Wat we zochten was één organisatie die ons kon helpen met de bijzondere, medische afvalstromen die we al apart inzamelden én met pbd."

Stel uw vraag

Container grijs PreZero

Bestel zelf uw containers

Via de PreZero Shop kunt u voor elke afvalsoort binnen uw bedrijf een container bestellen. Door goed te scheiden heeft u minder restafval en kunt u kosten besparen. Stel zelf uw pakket samen en bestel direct. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste rolcontainer? Hier helpen wij u graag mee.

Mijn PreZero

Altijd en overal uw afvalzaken regelen

Mijn PreZero is een omgeving waarin u al uw afvalzaken kunt regelen waar en wanneer u dat uitkomt. In deze omgeving ziet u bijvoorbeeld alle facturen in een overzicht, alle ledigingsdagen en uw contactgegevens. Ook kunt u in deze omgeving makkelijk een extra lediging aanvragen, zakken bestellen en een wijziging doorgeven als u op vakantie gaat.

Onze experts staan voor u klaar