Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

bedrijfsrestaurant

Afvalzaken flexibel en snel geregeld

Midden- en kleinbedrijf

Kies het gemak van een afvalverwerker die ontzorgt in alle bedrijfsmatige afvalstromen en waarbij afvalzaken gemakkelijk online te regelen zijn. Met de slimme online omgeving Mijn PreZero krijgt u inzicht in en controle over al uw bedrijfsmatige afvalstromen. Zo regelt u al uw afvalzaken gemakkelijk zelf.
Mijn PreZero inlog

Flexibel en snel

Krijg inzicht in uw gegevens en regel al uw afvalzaken gemakkelijk zelf. Een extra lediging inplannen of een extra container bestellen? U kunt dit zelf eenvoudig doorgeven in onze  online omgeving. Bekijk wanneer de eerstvolgende lediging gepland staat in het weekoverzicht en controleer in een handig overzicht al jouw containers. Extra handig: in Mijn PreZero werkt u ook makkelijk samen met collega’s.

Regel al uw afvalzaken gemakkelijk zelf in onze slimme online omgeving, waar en wanneer u dat wilt.

Onze oplossingen voor mkb’ers

Flink bezorgdienst

Flink ondersteunen bij snelle groei

Sinds augustus 2021 helpt PreZero Nederland boodschappenservice Flink met afvaloplossingen op maat. De boodschappenbezorger opent in hoog tempo nieuwe locaties. Robin van der Sande, Head of Expansion, is blij met de samenwerking: “We zochten een afvalverwerker met landelijke dekking die onze groei kan bijbenen. Ook als we drie locaties op een dag openen.”

Stel uw vraag

Container grijs PreZero

Bestel zelf uw containers

Via de PreZero Shop kunt u voor elke afvalsoort binnen uw bedrijf een container bestellen. Door goed te scheiden heeft u minder restafval en kunt u kosten besparen. Stel zelf uw pakket samen en bestel direct. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste rolcontainer? Hier helpen wij u graag mee.

Mijn PreZero

Altijd en overal uw afvalzaken regelen

Mijn PreZero is een omgeving waarin u al uw afvalzaken kunt regelen waar en wanneer u dat uitkomt. In deze omgeving ziet u bijvoorbeeld alle facturen in een overzicht, alle ledigingsdagen en uw contactgegevens. Ook kunt u in deze omgeving makkelijk een extra lediging aanvragen, zakken bestellen en een wijziging doorgeven als u op vakantie gaat.

Onze experts staan voor u klaar