Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Christian Kampmann wordt nieuwe CEO PreZero Nederland

Kampmann volgt Wieger Droogh per 1 mei op, hij vertrekt na 15 jaar bij de organisatie

Christian Kampmann

20 maart 2023

Christian Kampmann (Duitsland, 1980) startte in 2011 bij recyclebedrijf Tönsmeier in Duitsland als Hoofd Interne Audit. Daarna bekleedde hij verschillende functies binnen de internationale PreZero organisatie. Onlangs nam hij tijdelijk de leiding over van PreZero in Polen, naast zijn functie als hoofd van de business unit Sorting Systems.

Christian Kampmann: “PreZero Nederland heeft de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels heeft het bedrijf een belangrijke positie in de markt. Ik kijk ernaar uit om deze positie nog verder uit te bouwen zodat we met PreZero een nog grotere bijdrage kunnen leveren aan de circulaire economie.”

Op 1 mei start Christian Kampmann in zijn nieuwe positie in Nederland. Hij volgt Wieger Droogh op als CEO van PreZero Nederland.

Wieger Droogh startte bijna 15 jaar geleden bij Sita, een voorloper van PreZero, als Directeur Sales & Operations. In 2011 werd hij benoemd tot Algemeen Directeur. Hij was nauw betrokken bij het bedrijf in al zijn facetten en onder zijn strategische leiding groeide het bedrijf uit tot een belangrijke speler in afvalmanagement en recycling.

Wieger Droogh: “PreZero is getransformeerd van traditioneel afvalinzamelingsbedrijf naar een afvalverwerkings- en grondstoffenbedrijf. Die verandering was noodzakelijk om op de lange termijn succesvol te zijn. Ook benoemden wij als een van de eersten dat ketensamenwerking doorslaggevend is voor verdere verduurzaming. Voorbeeld hiervan is de start van het disruptieve inzamelmodel “Green Collective” samen met een grote ketenpartner. Dat zijn resultaten waarop ik met trots en plezier terugkijk.”

Vanaf 1 mei gaat Wieger Droogh aan de slag als CEO van Equans Nederland.

Laatste artikelen