Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

Het verhaal van Bas Pijpers

"Ik vind het bijzonder om te zien wat voor bevoorrechte positie je als trainee hebt binnen de organisatie."
Bas

Na het afronden van mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een functie waarin ik zowel op professioneel als persoonlijk vlak werd uitgedaagd om mijzelf te ontwikkelen. Hierdoor viel mijn oog al snel op een traineeship. Het was voor mij belangrijk dat de organisatie actief bezig was met duurzaamheid. Ik vond het inspirerend om te horen hoe PreZero zich bezighoudt met een grote diversiteit aan activiteiten, zoals inzameling en verwerking, en op deze manier invloed heeft op de gehele keten. Deze diversiteit zie je ook terug in het traineeship waarbij je de kans krijgt aan de slag te gaan met hele verschillende opdrachten. Wat ik hier mooi aan vind, is dat je zelf ook invulling kan geven aan de opdrachten waar je uit kan kiezen. Je hebt hierdoor veel invloed op je eigen ontwikkeling.

Ik vind het bijzonder om te zien wat voor bevoorrechte positie je als trainee hebt binnen de organisatie. Zo heb ik de mogelijkheid gekregen om deel te nemen aan een tweedaagse managementconventie waarbij veel één op één contact met directieleden mogelijk was en ik een goed beeld van de organisatie kreeg. Wat je positie als trainee óók typeert is het vele aantal mensen dat voor je klaarstaat. Zo heb ik een mentor, buddy en leidinggevende die mij helpen met zowel persoonlijke als aan werk gerelateerde vraagstukken. Hierdoor kan ik het beste uit mijzelf halen.