Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Het verhaal van Daphne Mantje

"Je start met 2 trainees, dat betekent dat je veel meer 1 op 1 aandacht krijgt"
Daphne Mantje

Na mijn opleiding bedrijfskunde MER was ik zoekende naar wat ik precies leuk vond. Ik zag bij verschillende bedrijven management traineeships voorbij komen, maar bij veel bedrijven start je in een ‘klas’, van meer dan 10 trainees. Ik voelde me daar niet prettig bij, dus ik was blij dat ik het management traineeship van PreZero tegen kwam. Hier start je met 2 andere trainees, dus dat betekent dat je veel meer 1 op 1 aandacht krijgt. Daar kwam bij dat PreZero een organisatie is die het verschil wilt maken: samen werken aan de circulaire economie.

Tijdens het management traineeship van twee jaar heb ik verschillende projecten gedaan voor verschillende afdelingen, van hoofdkantoor tot operatie. Deze diversiteit heeft ervoor gezorgd dat ik een goed beeld heb gekregen van de organisatie en dat ik me heb kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken. Bij elke opdracht werk je aan je eigen leerdoelen en dat zorgt ervoor dat je aan het einde van het management traineeship in staat bent om een functie goed te bekleden. Na het management traineeship ben ik gestart als Key Accountmanager National Sales. Zonder het management traineeship was ik niet geworden wie ik nu ben, zowel op werk- als privé gebied.