Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Het verhaal van Dries van Rens

"De opdrachten worden op directieniveau afgestemd waarbij goed rekening wordt gehouden met je persoonlijke doelen en interesses."
Dries

Tijdens mijn master Innovation & Entrepreneurship heb ik me gefocust op duurzame innovaties en het sluiten van afval- en materiaalstromen. Hier wilde ik graag in de praktijk mee aan de slag. Daarnaast zocht ik een baan met voldoende uitdaging, afwisseling en de mogelijkheid om direct een positieve maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren. Na een half jaar kan ik zeggen dat het Management Traineeship bij PreZero hier volledig aan voldoet.

Wat het Management Traineeship voor mij heel mooi maakt is dat de projecten waaraan je gaat werken hoog op de prioriteitenlijst van de organisatie staan. Je wordt dus niet ‘even’ op een opdracht gezet om een lege plek op te vullen of tijdelijk te ondersteunen. De opdrachten worden op directieniveau afgestemd waarbij goed rekening wordt gehouden met je persoonlijke doelen en interesses. Naast dat dit het werk hartstikke leuk en uitdagend maakt, zorgt het er ook voor dat je direct een waardevolle bijdrage kan leveren aan de organisatie. Als trainee krijg je de ruimte om kritisch mee te denken en krijg je een goed beeld van wat er speelt binnen PreZero. Daarnaast wordt er regelmatig stilgestaan bij je persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Ten slotte vind ik de onderlinge benaderbaarheid en de informele sfeer in de organisatie prettig. Je kunt gemakkelijk bij collega’s aankloppen voor hulp, advies of een leuk gesprek. Dit maakt PreZero een warm bad.