Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Het verhaal van Liina Pijnenburg

"Veel persoonlijke begeleiding, ontwikkelingsmogelijkheden, een fijne, warme cultuur en een plek waar je jezelf kan uitdagen."
Liina

Tijdens het afronden van mijn studie vond ik het erg lastig om een keuze te maken op welke functie ik wilde solliciteren. Ik heb een brede studieachtergrond en vind veel onderwerpen leuk. Daarnaast had ik nog weinig werkervaring. Daarom had ik al snel de keuze gemaakt om mijn zoektocht te richten op een traineeship. Zodat ik zelf kan ontdekken wat bij mij past en waar mijn interesses liggen. Ik kwam PreZero tegen op de carrièrebeurs in Amsterdam, waar ik een fijn gesprek had met een oud-trainee. Alles waar ik naar op zoek was kwam in dit gesprek naar voren. Veel persoonlijke begeleiding, ontwikkelingsmogelijkheden, een fijne, warme cultuur en een plek waar je jezelf kan uitdagen. Ik ben nu ruim een half jaar werkzaam binnen PreZero en mijn verwachtingen zijn ook allemaal uitgekomen.

Wat ik vooral heel erg fijn vind is dat je ieder half jaar een nieuwe opdracht krijgt met elke keer weer nieuwe uitdagingen. En hoe verder je in het traject bent, hoe meer ook wordt verwacht dat je het voortouw neemt in het project. Daarnaast bevind je je met de andere trainees in een veilige omgeving, waar je open met elkaar kunt praten over de zaken waar je tegenaan loopt. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal binnen het traineeship, hierdoor leer je jezelf ook echt kennen. Ik ben benieuwd naar de volgende opdrachten die nog gaan komen en het verdere ontwikkelingsproces dat ik ga doorlopen. Ik kijk er naar uit om over anderhalf jaar binnen PreZero een functie te bekleden die bij mij past.