Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Het verhaal van Majd Machati

"Er wordt niet alleen naar professionele maar ook naar persoonlijke ontwikkeling gekeken"
Majd Machati

Na het behalen van de master International Management was ik op zoek naar een traineeship bij een bedrijf dat zorgt voor onze planeet. Zo kwam ik het traineeship bij PreZero tegen. Tijdens het sollicitatieproces voelde ik al de warme sfeer in het bedrijf. Als trainee binnen PreZero ging ik aan de slag met uiteenlopende projecten, met grote impact en verantwoordelijkheden bij verschillende afdelingen.

De platte organisatie structuur en project gerelateerde issues geven mij de kans om vaak met directieleden in contact te komen, wat zeer leerzaam is voor mijn eigen ontwikkeling. Ook krijg ik de kans om via werkoverleg en intervisies in een zeer veilige omgeving met collega's te sparren over obstakels en moeilijkheden. Er wordt dus niet alleen naar professionele maar ook naar persoonlijke ontwikkeling gekeken.