Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Het verhaal van Marnix Doorman

"Ik kan het maximale uit mezelf halen en een echte bijdrage leveren aan de organisatie en maatschappij."
Marnix

Na mijn masteropleiding wilde ik mij niet meteen richten op een vaste functie, omdat ik nog zoekende was naar waar ik mijn voldoening uit zou kunnen halen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een traineeship. Wat ik wel wist, was dat ik wilde werken voor een maatschappelijk betrokken organisatie die zich bezighoudt met duurzaamheid. Na een zoektocht en vele gesprekken kwam ik via een kennis uit bij PreZero. Een bedrijf in de afvalbranche, niet echt een sexy keuze. Maar ze zijn wel volop bezig met duurzaamheid, circulariteit en hergebruik. De sector staat aan de vooravond van enorm veel innovatieve en nieuwe ontwikkelingen.

Dit komt ook terug tijdens het traineeship bij PreZero. De opdrachten leveren een bijdrage aan strategische ontwikkeling, innovatie, nieuwe recyclingmethodieken en het verbeteren van interne processen. Tijdens het programma van 2 jaar krijg je 4 verschillende opdrachten, opdrachtgevers en begeleiders. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen inhoudelijke kennis opdoet, maar ook jezelf beter leert kennen. In combinatie met de persoonlijke ontwikkeling, trainingen en workshops zorgt dit ervoor dat je aan het eind van het programma een helder beeld hebt van je competenties, kwaliteiten, valkuilen, interesses en drijfveren. Hierdoor kan ik het maximale uit mezelf halen en een echte bijdrage leveren aan de organisatie en maatschappij.