Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Het verhaal van Milan Spooren

"Wat ik heel fijn vind is dat de trainees samen een soort afdeling vormen."
Milan Spooren

Tijdens het afronden van mijn studie vond ik tijdens mijn zoektocht naar een baan veel verschillende functies die mij erg leuk leken. Omdat een Traineeship de mogelijkheid geeft om erachter te komen wat bij je past en volop kansen krijgt om je te ontwikkelen ben ik daar vervolgens naar gaan zoeken. Belangrijk was voor mij dat het een bedrijf was dat het verschil kan maken op het gebied van duurzaamheid en zo kwam ik uit bij PreZero. Door verschillende uitdagende projecten heb ik veel onderdelen van PreZero van dichtbij meegemaakt en zo veel geleerd over de organisatie en mezelf. Er zijn altijd voldoende leuke opdrachten die worden aangeleverd vanuit de organisatie waar trainees uit kunnen kiezen. Ook is er de mogelijkheid om zelf actief op zoek te gaan naar opdrachten en collega’s kunnen dan op basis van wat jij zou willen terugzien in een opdracht hierbij helpen.

Wat ik heel fijn vind is dat de trainees samen een soort afdeling vormen. Elke trainee heeft een eigen project waar in principe niet wordt samengewerkt met andere trainees. Maar omdat je elk half jaar switcht van opdracht en dus van collega’s is het heel fijn om wel een eigen team te vormen waar we ook werkoverleg mee hebben en kunnen bespreken wat er speelt bij iedereen. Dat is niet het enige moment waar de trainees samenkomen om te vertellen over hun ervaringen. Er is ook maandelijks een intervisie waar eventuele issues waar iemand tegenaan loopt in zijn of haar project worden besproken in de vorm van een casus. Naast de mogelijkheid om te ontwikkelen via de intervisies, zijn er nog verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen middels diverse trainingen.