Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Het verhaal van Robert Keus

"Als bonus mocht ik ook nog 9 maanden aansluiten als “Young Side Kick” bij de directie. Dit was erg leerzaam en een bijzondere extra ervaring"
Robert Keus

Na mijn afstudeerstage bij PreZero ben ik uitgenodigd om te solliciteren op het Traineeship. Tijdens mijn Traineeship heb ik vijf projecten gedaan, waarvan twee bij Scania Zwolle (daar zit PreZero inhouse). Daarnaast heb ik tijdens mijn Traineeship verschillende projecten gedaan, waardoor ik PreZero goed heb leren kennen. Als bonus mocht ik ook nog 9 maanden aansluiten als “Young Side Kick” bij de directie. Dit was erg leerzaam en een bijzondere extra ervaring. 

Na mijn Traineeship heb ik met verschillende mensen uit de organisatie gesprekken gehad, om te kijken welke kant ik op wilde: projectmatig, of juist leidinggeven? De keuze viel op leidinggeven, waarna de functie Rayonmanager i.o. werd gecreëerd. Deze functie heb ik 1,5 jaar mogen doen, waarna de kans kwam om als Rayonmanager aan de slag te gaan. Dit was de kans waar ik die 1,5 jaar als rayonmanager i.o. en de 2 jaar als Management Trainee naartoe gewerkt had. Nu zit ik een aantal maanden op deze functie en het bevalt erg goed.