Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Het verhaal van Thij Hakvoort

"Ik heb in een korte tijd veel geleerd op het gebied van communicatie en over mijzelf."
Thij Hakvoort

Van 1 september 2021 tot 27 januari 2022 heb ik stage mogen lopen op de communicatie-afdeling van PreZero. Na mijn sollicitatiegesprek had ik meteen een goed gevoel bij het bedrijf. PreZero onderscheidt zich van andere bedrijven voor mij op aantal punten: de interessante markt waarin zij opereren, de verschillende opdrachten die zij bieden en vooral de mensen die er werken. Dit laatste punt was voor mij de doorslaggevende factor waarom ik heb gekozen voor PreZero.

Tijdens de stage heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Er wordt actief meegedacht over werkzaamheden die passen bij je interesses en stagedoelen. Ook is er genoeg ruimte om te werken aan je schoolopdracht. Een aantal voorbeelden van de werkzaamheden die ik heb gedaan: helpen met het personeelsblad, interviews afleggen, interne en externe teksten schrijven, meedenken over de kernwaarden, briefings schrijven, helpen met het organiseren van een evenement en nog veel meer.

Tot de laatste dag van mijn stage is het gevoel dat ik in het begin had nog steeds hetzelfde gebleven. Ik heb in een korte tijd veel geleerd op het gebied van communicatie en over mijzelf. Ik kijk terug op een leerzaam en gezellig half jaar.