Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Het verhaal van Walter Janssen

"Vrijwel iedereen waarmee ik contact had was benieuwd naar wat ik deed en waar nodig bereid om te helpen"
Walter Janssen

Mijn naam is Walter Janssen en voor mijn studie Technische Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool heb ik in mijn 3e leerjaar een onderzoeksstage gelopen op de afdeling Inkoop. Via inkoopmanager Royan van Velse ben ik bij PreZero terecht gekomen en ging onderzoek doen naar de integratie van de processen van de afdelingen inkoop en processing: wat is het juiste moment om een inkoper bij een project te betrekken? Wat wordt er verwacht van een inkoper? Wat is de juiste samenstelling van een inkoopteam? Met als doel het beter beheersbaar maken van technische projecten bij het inkopen van technische installaties.

Tijdens mijn stage heb ik veel mensen moeten interviewen om antwoord te krijgen op mijn vragen. In het begin van mijn stage merkte ik al vrij snel dat er veel draagvlak was voor mijn onderzoek. Vrijwel iedereen waarmee ik contact had was benieuwd naar wat ik deed en waar nodig bereid om te helpen. De dagen op kantoor heb ik altijd met plezier beleefd, mede door een leuke sfeer op de werkvloer.

Ondanks corona en zo veel mogelijk thuiswerken heb ik tijdens mijn stage toch nog een hoop van de organisatie gezien. Zo was ik betrokken bij een project voor een BSA (bouw en – sloopafval lijn) die we bezocht hebben. Daarnaast zijn we ook naar PreZero Energy Roosendaal geweest om een bezoek te brengen aan de afvalverbrandingslijn. Tussendoor ben ik samen met mijn stagebegeleider Royan van Velse nog bij verschillende organisaties langsgegaan waar ik veel mensen gezien en gesproken heb.

Het was voor mij een hele leerzame periode die ik met veel plezier beleefd heb en daarnaast ook een mooi onderzoek afgeleverd. Met dank aan de goede hulp en de plezierige sfeer van PreZero.