Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Bouw

Bouw

Wij helpen de bouwsector met hun afvalmanagement. Dit doen we door het afval in te zamelen, te sorteren en te verwerken. En we denken mee over het behouden van waardevolle grondstoffen. Zo kunnen grote hoeveelheden afval worden hergebruikt. Bovendien blijft de operationele efficiëntie intact. We garanderen veiligheid en de naleving van wettelijke beperkingen.
Wagen PreZero

Onze aanpak

Uw afvalinzameling is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Genoeg redenen dus om de handen ineen te slaan.

Onze oplossingen voor de bouw

VELUX dakramen

Van oud dakraam naar wandpaneel of moderne stoel

VELUX produceert niet alleen dakramen van gerecycled materiaal, maar streeft er ook naar om de hoeveelheid afval tot nul terug te brengen. Samen met PreZero zette de fabrikant een nieuwe dienst op om materiaal uit oude dakramen een tweede leven te geven. Salesmanager Projects Monique Deckers: “PreZero is echt een partner die met ons meedenkt.” 

Onze branchekennis helpt u vooruit

Lopende mensen in kantoorgebouw

Samen de cirkel sluiten

Laten we eerlijk zijn: de houdbaarheidsdatum van eindeloos consumeren en weggooien is verstreken. Dat zien wij, dat ziet u en ook uw klanten, de overheid en brancheorganisaties zien dat. Gelukkig maar. Want samen kunnen we veranderen. We gaan naar een toekomst waarin we materialen meer op waarde schatten. Waarin we ze niet langer verspillen, maar juist optimaal benutten.

Onze experts staan voor u klaar