Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Educatie

Educatie

Wij helpen de educatieve sector met hun afvalmanagement. Dit doen we door het afval gescheiden in te zamelen, te sorteren en te verwerken. En we denken mee over inkoopprocessen. In overleg zoeken we naar de beste oplossingen en komen we op nieuwe ideeën. Om samen zoveel mogelijk verspilling van grondstoffen te voorkomen.
Wagen PreZero

Onze aanpak

Uw afvalinzameling is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Genoeg redenen dus om de handen ineen te slaan.

Onze oplossingen voor de educatieve sector

Samenwerking WUR, Witteveen+bos en PreZero

WUR streeft naar een halvering van het gebruik van grondstoffen voor 2030

Dit kan op verschillende manieren; door minder producten te gebruiken, door producten slimmer te gebruiken en door langer (her-)gebruik van producten en hun componenten binnen WUR of elders.

''De insteek van deze samenwerking is in mijn ogen de toekomst,'' vertelt Arthur Haag, Sectormanager Zorg en Onderwijs bij PreZero. ''WUR heeft gekozen voor een contract waarin we als partners de ruimte én de verantwoordelijkheid krijgen om in de hele gebruikscyclus te werken aan minder grondstoffengebruik.''

Onze branchekennis helpt u vooruit

Lopende mensen in kantoorgebouw

Samen de cirkel sluiten

Laten we eerlijk zijn: de houdbaarheidsdatum van eindeloos consumeren en weggooien is verstreken. Dat zien wij, dat ziet u en ook uw klanten, de overheid en brancheorganisaties zien dat. Gelukkig maar. Want samen kunnen we veranderen. We gaan naar een toekomst waarin we materialen meer op waarde schatten. Waarin we ze niet langer verspillen, maar juist optimaal benutten.

Onze experts staan voor u klaar