Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Industrie

Industrie

Wij helpen industriële sectoren met hun afvalmanagement. Dit doen we door het afval in te zamelen, te sorteren en te verwerken. En we denken mee over productieprocessen. In overleg zoeken we naar de beste oplossingen en komen we op nieuwe ideeën. Om samen zoveel mogelijk verspilling van grondstoffen te voorkomen.
Wagen PreZero

Onze aanpak

Uw afvalinzameling is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Genoeg redenen dus om de handen ineen te slaan.

Onze oplossingen voor de industriële sector

Fujifilm afvalverwerking

Fujifilm over de complexiteit van hun afvalstromen

We hebben diverse productieprocessen met eigen en soms unieke afvalstromen. In totaal hebben we 560 ingerichte afvalstromen, waarvan 95% valt onder chemie. Al deze stromen willen we natuurlijk op een goede wijze verwerken. In onze aanpak werken we projectmatig en bekijken we echt per situatie wat de best passende oplossing is.

Onze branchekennis helpt u vooruit

Lopende mensen in kantoorgebouw

Samen de cirkel sluiten

Laten we eerlijk zijn: de houdbaarheidsdatum van eindeloos consumeren en weggooien is verstreken. Dat zien wij, dat ziet u en ook uw klanten, de overheid en brancheorganisaties zien dat. Gelukkig maar. Want samen kunnen we veranderen. We gaan naar een toekomst waarin we materialen meer op waarde schatten. Waarin we ze niet langer verspillen, maar juist optimaal benutten.

Onze experts staan voor u klaar