Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Kantoorsituatie

Zakelijke dienstverlening

Wij helpen de zakelijke dienstverlening met hun afvalmanagement. Dit doen we door het afval gescheiden in te zamelen, te sorteren en te verwerken. En we denken mee over inkoop- en productieprocessen. In overleg zoeken we naar de beste oplossingen en komen we op nieuwe ideeën. Om samen zoveel mogelijk verspilling van grondstoffen te voorkomen.
Wagen PreZero

Onze aanpak

Uw afvalinzameling is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Genoeg redenen dus om de handen ineen te slaan.

Onze oplossingen voor de zakelijke dienstverlening

Politie paardenstal

De politie over hun bijdrage aan de circulaire economie

“Je staat er wellicht niet bij stil, maar de politie is een grote en complexe organisatie, ook op het gebied van afvalstromen. We hebben te maken met stromen die vergelijkbaar zijn met een ‘regulier’ kantoor, maar ook met gevaarlijke stromen uit bijvoorbeeld de operatie. Een andere afvalstroom waar je wellicht niet direct aan denkt is de hoeveelheid paardenmest die we jaarlijks op de juiste manier willen verwerken. Ondanks de complexiteit willen we echt een belangrijke bijdrage leveren aan het globale duurzaamheidsvraagstuk.''

Onze branchekennis helpt u vooruit

Lopende mensen in kantoorgebouw

Samen de cirkel sluiten

Laten we eerlijk zijn: de houdbaarheidsdatum van eindeloos consumeren en weggooien is verstreken. Dat zien wij, dat ziet u en ook uw klanten, de overheid en brancheorganisaties zien dat. Gelukkig maar. Want samen kunnen we veranderen. We gaan naar een toekomst waarin we materialen meer op waarde schatten. Waarin we ze niet langer verspillen, maar juist optimaal benutten.

Onze experts staan voor u klaar