Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

PreZero vlaggen

PreZero Maastricht

Onze PreZero locatie aan de Ankerkade 21 in Maastricht dient als inzamellocatie. Op deze locatie komen verschillende afvalsoorten zoals puin, hout, bedrijfsafval en bouw- en sloopafval binnen. Deze afvalsoorten worden gescheiden en opgebulkt en dit gaat vervolgens via diverse wagens naar andere locaties waar deze afvalsoorten verwerkt worden. 

Bedrijfsafval Maastricht

Heeft u bedrijfsafval in regio Maastricht? Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsafval te scheiden? Op deze pagina vindt u meer informatie over een container in- en rondom Maastricht.

Container Maastricht

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen.  Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Maastricht of onze dienstverlening in Maastricht? Neem gerust contact met ons op.

PreZero Maastricht dé afvalinzamelaar van Limburg

Heeft u een container in Maastricht nodig? Dat kan! In gemeenten Maastricht, Meerssen, Eijsden-Margraten, Valkenburg aan de Geul, Stein, Beek, Sittard-Geleen, Gulpen-Wittem, Beekdaelen, Voerendaal en Heerlen kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Limburg. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Maastricht kunnen wij ook de inzameling regelen in plaatsen zoals Gronsveld, Bunde, Meerssen, Cadier en Keer, Eijsden, Eckelrade, Bemelen, Geulle, Berg en Terblijt en Moorveld. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Maastricht? Neem gerust contact met ons op.

Huishoudelijk afval in Duiven

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Maastricht? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Maastricht het huishoudelijk afval inzamelt.

Wij zijn PreZero

Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. 

We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Maastricht, neem contact met ons op.