Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

PreZero vlaggen

PreZero Roermond

Onze PreZero locatie aan de Produktieweg 4 in Roermond dient als inzamellocatie. Op deze locatie komen verschillende afvalsoorten zoals puin, hout, bedrijfsafval en bouw- en sloopafval binnen. Deze afvalsoorten worden gescheiden en opgebulkt en dit gaat vervolgens via diverse wagens naar andere locaties waar deze afvalsoorten verwerkt worden.

Afval scheiden in Roermond

De sorteerinstallatie in Roermond scheidt het afval in herbruikbare stromen door middel van verschillende technieken. Een metaalscheider haalt de metalen eruit en het vrijgekomen zand valt in een opslag. Met een speciale drijf- en zinktechniek wordt het hout en puin gescheiden. Overige kunststoffen en papier & karton worden er handmatig uitgehaald. Wat er vervolgens mij overblijft dat is restmateriaal. Heeft u vragen over het inzamelen van bouw- en sloopafval? Neem gerust contact met ons op.

Bedrijfsafval Roermond

Heeft u bedrijfsafval in regio Roermond? Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsafval te scheiden? Op deze pagina vindt u meer informatie over een container in- en rondom Roermond.

Container Roermond

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Roermond of onze dienstverlening in Roermond? Neem gerust contact met ons op.

PreZero Roermond dé afvalinzamelaar van Roermond

Wij zijn de afvalinzamelaar voor bedrijfsafval in de provincie Limburg. In gemeenten zoals Roermond, Roerdalen, Beesel, Leudal, Maasgouw, Peel en Maas, Echt-Susteren, Venlo, Horst aan de Maas, Nederweert en Brunssum kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Limburg. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Roermond zamelen wij ook afval in van plaatsen zoals Melick, Swalmen, Sint Odiliënberg, Buggenum, Herten, Posterholt, Nunhem, Beesel, Horn, Haelen. Wilt u meer weten over de inzameling van bedrijfsafval in regio Roermond? Neem gerust contact met ons op. 

Huishoudelijk afval in Roermond

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Roermond? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Roermond het huishoudelijk afval inzamelt. 

Wij zijn PreZero

Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. 

We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Roermond, neem contact met ons op.