Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

PreZero vlaggen

PreZero Soesterberg

Onze PreZero locatie aan de Stemerdingweg 20 in Soesterberg dient als proceslocatie van papier, karton en folien. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door heel Nederland om papier en karton in te zamelen. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor het verwerken van uw papier en karton. 

Inzameling papier en karton

De sorteerinstallatie in Soesterberg scheidt papier en karton van elkaar. Deze stromen worden gesorteerd op kwaliteit waarna dit in bij elkaar verzameld wordt in een soort balen. Deze balen worden daarna op transport gezet naar een eindverwerker.

papier balen

Bedrijfsafval Soesterberg

Heeft u bedrijfsafval in regio Soesterberg? Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsafval te scheiden? Op deze pagina vindt u meer informatie over een container in- en rondom Soesterberg.

Container in Utrecht, Soesterberg of Amersfoort?

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Heeft u een container in Soesterberg, Utrecht of Amersfoort nodig? Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Soesterberg, Utrecht of Amersfoort of onze dienstverlening in Soesterberg? Neem gerust contact met ons op.

PreZero Soesterberg dé afvalinzamelaar van Soesterberg, Utrecht en Amersfoort 

Heeft u een container in Soesterberg, Utrecht of Amersfoort nodig? Dat kan! In gemeenten zoals Soesterberg, Baarn, Zeist, Amersfoort, Eemnes, Bunschoten, Laren, De Bilt, Leusden, Blaricum en Bunnik kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Utrecht. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Soesterberg zamelen wij ook afval in van plaatsen zoals Austerlitz, Soest, Huis ter Heide, Zeist, Bosch en Duin, Den Dolder, Driebergen-Rijsenburg, Maarn, Hoogland en Baarn. Wilt u meer weten over de inzameling van bedrijfsafval in regio Soesterberg? Neem gerust contact met ons op.

Huishoudelijk afval in regio Soesterberg

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Soesterberg, Utrecht of Amersfoort? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Regio Soesterberg het huishoudelijk papierafval inzamelt.

Wij zijn PreZero

Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. 

We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Soesterberg, Emmen of Amersfoort? Neem contact met ons op.