Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

PreZero vlaggen

PreZero Waalwijk

Onze PreZero locatie aan de Sluisweg 66 in Waalwijk dient als inzamellocatie. Op deze locatie komen verschillende afvalsoorten zoals puin, hout, bedrijfsafval en bouw- en sloopafval binnen. Deze afvalsoorten worden gescheiden en opgebulkt en dit gaat vervolgens via diverse wagens naar andere locaties waar deze afvalsoorten verwerkt worden. Ook houden we ons op deze locatie bezig met diverse riool zaken.

Bedrijfsafval Waalwijk

Heeft u bedrijfsafval in regio Waalwijk? Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsafval te scheiden? Op deze pagina vindt u meer informatie over een container in- en rondom Waalwijk.

Riool beeld

PreZero rioolbeheer Waalwijk

Riool is een belangrijk onderdeel, we maken namelijk allemaal gebruik van het riool en we vinden het heel vanzelfsprekend dat alles werkt. Tot er een keer iets misgaat, wat misschien wel voorkomen had kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat u het een stap voor bent met onze totaaloplossing voor integraal rioolbeheer. Onze vakmensen hebben de kennis en het materieel om uw riool 24/7 de aandacht te geven die het verdient. U kunt erop vertrouwen dat uw rioolstelsel op deskundige wijze wordt gereinigd en u krijgt maximaal inzicht in en advies over de staat en toestandsaspecten van uw stelsel. Een solide basis voor langetermijnplanning en optimaal budgetbeheer.

Meer weten over PreZero rioolbeheer? Bekijk de pagina rioolbeheer of neem telefonisch contact met ons op via 088-102 39 90 (bedrijfsbureau) of 088-102 39 85 (planning).

Container Waalwijk

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen.  Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Waalwijk of onze dienstverlening in Waalwijk? Neem gerust contact met ons op.

PreZero Waalwijk dé afvalinzamelaar van Noord-Brabant

Heeft u een container in Waalwijk nodig? Dat kan!  In gemeenten Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Altena, Tilburg, Geertruidenberg, Heusden, Gorinchem, Oosterhout, Gilze en Rijen en Zaltbommel kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Noord-Brabant. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Waalwijk kunnen wij ook de inzameling regelen in plaatsen zoalsDrongelen, Doeveren, Kaatsheuvel, Eethen, Genderen, Heesbeen, Oudheusden, Elshout, Loon op Zand, Meeuwen.  Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Waalwijk? Neem gerust contact met ons op.

Huishoudelijk afval in Waalwijk

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Waalwijk? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Waalwijk het huishoudelijk afval inzamelt.

Wij zijn PreZero

Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. 

We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Waalwijk, neem contact met ons op.