Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Zero voor de Zaak papierprop

Medewerkers betrekken

Aandachtsgebied bij duurzaamheid

Afval scheiden doet u niet alleen. Dat doen we samen: met uw medewerkers en met de zero waste-specialisten van PreZero. Om uw doelen te behalen is het betrekken en motiveren van uw medewerkers van cruciaal belang. Want verandering komt van binnenuit. 
Zero voor de Zaak papierprop

Medewerkers betrekken: maak er een gewoonte van

Het zit erin! Maak van afval scheiden een gewoonte en ga voor zero waste. Goed nieuws: die omschakeling zit er echt bij alle medewerkers in. Ga maar na; thuis scheiden we ook ons afval. Medewerkers hebben alleen een extra zetje nodig om dat op de zaak te doen. Afval scheiden doe je samen. Neem hen mee in de weg naar zero waste. En ga Zero voor de Zaak.

Ga voor zero waste

Vandaag minder weggooien betekent morgen een betere wereld. Zo eenvoudig is het. Als organisatie kunt u veel impact maken met het verduurzamen van uw afvalmanagement. Zet daarom samen met PreZero in op minder verspilling en benut afval voor ‘nieuwe’ producten. Dat levert u onderaan de streep flink wat op. 

Onze oplossingen voor u

quickscan

Kijk waar u nu staat

Hoe staat het met de betrokkenheid van uw medewerkers? En op welke manier zorgt u ervoor dat collega’s van afval scheiden een gewoonte maken? Haal alles uit het duurzaam ondernemen wat erin zit. Doe de online Quickscan en ontdek waar de zaak staat én hoe u steeds dichter bij zero waste komt. Zo zet u eenvoudig de eerste stap naar Zero voor de Zaak.

Ziekenhuis Gelderse Vallei gaat Zero voor de Zaak met PreZero

Aan de slag bij Ziekenhuis Gelderse Vallei

Hoe verbind je alle duurzame initiatieven binnen een organisatie om een concreet doel te behalen? Dat is waar Ziekenhuis Gelderse Vallei aan werkt. Een van die initiatieven is afval scheiden, waarvoor het Step Up-traject van PreZero medewerkers enthousiast maakt. Norman Regtering, Hoofd Inkoop & Logistiek, neemt ons mee in hun weg naar zero waste.

Heel de zaak naar zero waste

Krijg hulp van zero waste-specialisten

Helemaal geen verspilling, dat is wat u met Zero voor de Zaak bereikt. Gelukkig staat u niet alleen voor deze uitdaging. De zero waste-specialisten van PreZero gaan voor nul verspilling. Zij weten alles over afval uit uw branche. Het startpunt is de Quickscan waarmee we in kaart brengen waar u nu staat. Samen kijken we welke stappen u vandaag én morgen kunt zetten en bepalen wij de ideale weg voor uw organisatie. Zo gaan we met elkaar naar zero waste, want verandering komt van binnenuit.

Onze experts staan voor u klaar